Praktische info

 

Gratis vrijblijvend intakegesprek
Je kunt mij altijd mailen (info@powerofliving.nl), of een berichtje sturen via het contactformulier. Bellen mag uiteraard ook (06-40889126). Tijdens een gratis intake-/kennismakingsgesprek kunnen we allebei onderzoeken of dit een goede plek voor je is. Als we besluiten met elkaar verder te gaan, maken we een nieuwe afspraak/afspraken. Regelmatig zullen we dan evalueren of de steun nog aansluit bij wat je nodig hebt.

Locatie
Van maandag t/m vrijdag ben ik werkzaam aan de Lage Gaardenstraat 98 in Hardenberg.
Als het nodig is, of als jij dat fijner vindt, kan ik ook bij jou komen, mits dit binnen een straal van 15km van Hardenberg is.

Kosten
Het intakegesprek is gratis. De daaropvolgende sessies kosten 65,= incl. BTW. Deze kosten worden door sommige zorgverzekeringen deels vergoed bij aanvullende verzekering. Dit is de moeite waard om na te vragen bij je zorgverzekering.
De cliënt blijft ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor de betaling van de factuur. 

Gemaakte afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgemeld, moet ik helaas in rekening brengen.

Privacy

Omdat ik op een goede manier met je privacy wil omgaan, ga ik vertrouwelijk om met informatie die je mij geeft. Jouw persoonlijke gegevens of dossier verstrek ik alleen aan derden als jij daar schriftelijke toestemming voor geeft.