COVID 19 | Omdat we op kantoor de anderhalve meter afstand ruim kunnen houden, gaan alle gesprekken gewoon door zoals afgesproken!

Amanda

Ik ben Amanda van der Meiden, en woon inmiddels alweer heel wat jaren in Hardenberg, waar onze drie zoons ook zijn opgegroeid. Gedurende het opgroeien van de kinderen ben ik veel thuis geweest, mede omdat mijn man regelmatig ziek was. In 2013 is mijn man tot ons verdriet overleden.
Mijn studies journalistiek en rechten heb ik in het midden van het land gevolgd. Ik heb hiervan erg genoten, maar mijn hart ging steeds uit naar de mens achter het nieuws, de mens achter de zaak. Daarom heb ik ervoor gekozen om mijn hart achterna te gaan. Inmiddels heb ik mijn diploma’s Coaching (specialisatie Hoogbegaafdheid en HSP) en Counseling (specialisatie Stress en Rouwverwerking) gehaald en hoop ik in oktober 2021 mijn diploma PSBK te halen.
Op 1 oktober 2020 mocht ik de deuren openen van mijn eigen praktijkruimte aan de Lage Gaardenstraat, waar ik zowel volwassen als jongeren en kinderen mag helpen.