Relatiecoaching

Waar relaties zijn, zijn conflicten en problemen. 
Liefdesrelaties worden er niet makkelijker op. We leven in een drukke, hectische wereld waarin we proberen op alle terreinen van het leven goed te functioneren. Dat betreft werk, ons sociale leven en onze relaties. Maar hoe intiemer de omgang met  iemand, hoe moeilijker het kan worden om te gaan met verschillen en om conflicten op te lossen. De belangen zijn immers ook groter. 

Intimiteit en een langdurige, innige relatie onderhouden vragen van ons als partner veel, zeker bij hoge verwachtingen van de relatie. Intimiteit tussen partners is het resultaat van een fikse inspanning en van begrip voor elkaar vanuit het gezichtspunt van de ander, zonder je eigen gezichtspunt prijs te geven. De kunst van samen blijven is dan ook de desillusies en de machtsstrijd omzetten in aanvaarding en een diepe betrokkenheid bij elkaar. 

Kunnen jullie elkaar niet meer vinden? Verzanden jullie gesprekken steeds weer in ruzies? Hebben jullie te maken met ontrouw en lukt het je niet om dit te verwerken? Misschien dat het dan tijd is om iemand mee te laten kijken. Graag nodig ik jou of jullie uit voor een gratis kennismakingsgesprek, waarin we onderzoeken of ik iets voor jullie kan betekenen.