Werkwijze

Samen met jou wil ik gaan zoeken naar wat je wilt, droomt & verlangt.
Zoeken naar hoe je weer in contact kunt komen met je diepste kern.
Op zoek naar een stuk bewustwording, waardoor je vrijheid krijgt om nieuwe keuzes te maken of oude patronen achter je te laten.
Het doel is steeds: een optimale integratie van geest, psyche, lichaam en socialiteit. 

Ik geloof dat we als mens onderdeel uitmaken van een groter geheel, en dat we ons leven lang mogen en kunnen groeien zoals de natuur het ons voordoet. Zolang we leven, kunnen we groeien. Maar soms zit je zo vast in patronen of gebeuren er dingen in je leven, waardoor alle moed en hoop uit je verdwijnt. Soms ook kun je door al je pijn niet goed meer zien welke weg je wilt en moet gaan.
Dan kan het helpen om met iemand te praten, lucht erbij te laten, en samen op een rijtje krijgen wat er aan de hand is. Ik geloof dat het goed is om alle tijd te nemen om dingen te verwerken, maar óók om daarna weer op te staan en de regie weer in handen te nemen. Juist ook met die overgang wil ik je graag helpen.

Graag nodig ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan kunnen we onder het genot van een kopje koffie of thee rustig aftasten of dit een goede plek voor je is. Ook kunnen we dan de hulpvraag proberen te formuleren, en kan ik je vertellen hoe ik denk je te kunnen helpen.
Mochten we besluiten samen verder te gaan, dan kunnen we vervolggesprekken afspreken.

Gedurende de periode dat je aan je proces werkt, zal ik ook buiten de sessies bereikbaar blijven voor vragen of hulp. Dit zal niet altijd onmiddellijk kunnen, maar meestal wel binnen korte tijd. Ik geloof namelijk dat je proces pas echt kan slagen, als je weet dat je in nood altijd terecht kunt, ook buiten je afspraak.
Hoe de sessies eruit zien is per cliënt verschillend en hangt af van de hulpvraag. Soms is het belangrijk om eerst alleen te praten, soms kan iemand direct aan het werk en krijgt huiswerk mee. Ook kan het zijn dat er juist veel behoefte is aan rust en zal ik eerst inzetten op een stuk mindfulness.