Het wonder van groei

Gepubliceerd op 24 mei 2022 om 11:48

Onder ideale omstandigheden zal een appelboom uitgroeien tot een sterke boom, en zal het prachtige, volle, lekkere appels voortbrengen. Met water, zon, en eventueel de goede zorg van de tuinman, zal de appel mooi rond worden. En zo willen wij als mens de appel het liefst. Willen we een appel kopen en we zien een ingedeukte, misvormde appel liggen, dan kiezen we deze niet. Maar gaan voor de volmaakte appel.
En toch… Als we hier nu eens anders naar leren kijken? Als we leren begrijpen waarom de appel zo scheef gegroeid is? Ooit heeft de appelboom bloesem gedragen en op de plaats van het bloemetje kwam een heel klein appeltje. Dit appeltje ging groeien, omdat het voldoende voeding kreeg. En als niets het in de weg staat, zal de appel uitgroeien tot een mooie volle appel, precies zoals het bedoeld is.
Maar wat als de ruimte beperkt is en er bijvoorbeeld een tak in de weg zit? De appel wil groeien, dus met alle kracht die het bezit zoekt het ruimte om door te groeien. En de ruimte die de appel vindt, bepaalt dan zijn groeirichting. Soms zal het duwen tegen de tak, waardoor de appel wel groeit, maar een dikke, platte appel wordt. Soms zal het erom heen groeien, waardoor het een misvorming krijgt. Maar wat een kracht en doorzettingsvermogen! Wat een wonder!

Zo is het ook met mensen. We hebben zo snel een oordeel klaar over onze medemens. Over het uiterlijk of over het innerlijk. “Wat een chagrijn”, “Wat een dramaqueen”, “Wat een nerd”, “Wat een engerd”. Maar wat als we ook hier eens anders leren kijken? Wat als iemand getekend is door obstakels in zijn of haar groei? Wat als iemand “misvormd” is, omdat het om een groot verdriet heen heeft leren groeien? Of omdat het door is blijven gaan, terwijl de pijn hem of haar neerdrukte?
Als we beseffen hoe moeilijk iemands levensweg soms kan zijn, dan kunnen we vaak alleen maar bewondering hebben voor de wijze waarop iemand gegroeid is in zijn of haar leven. Bewondering omdat niets hem of haar tegen kon houden om te blijven groeien. Dan past ons geen oordeel, maar slechts diep respect!

Reactie plaatsen

Reacties

Mariskazed7303
6 maanden geleden

XEvil 6.0 Lost automatisch de meeste captcha ' s op,
Met inbegrip van dergelijke captcha ' s: ReCaptcha v.2, ReCaptcha-3, Hotmail (Microsoft), Google captcha, Solve Media, BitcoinFaucet, Steam, Amazon, Twitter, Microsoft, Twitch, Outlook, +12000
+ hCaptcha, ArkoseLabs FunCaptcha, ReCaptcha Enterprize ondersteund in nieuwe XEvil 6.0!

1.) Snel, gemakkelijk, nauwkeurig
XEvil is de snelste captcha killer ter wereld. Het heeft geen oplossingslimieten, geen threads nummerlimieten
u kunt zelfs 1.000.000.000 captcha ' s per dag oplossen en het kost 0 (nul) USD! Koop gewoon een licentie voor 59 USD en alles!

2.) Meerdere API ' s ondersteunen
XEvil ondersteunt meer dan 6 verschillende, wereldwijd bekende API ' s: 2captcha.com, anti-captchas.com (antigate), RuCaptcha, DeathByCaptcha, etc.
stuur gewoon uw captcha via HTTP-verzoek, zoals u kunt verzenden naar een van die service-en XEvil zal uw captcha oplossen!
XEvil is dus compatibel met honderden applicaties voor SEO / SMM / password recovery/parsing/posting/clicking/cryptocurrency / etc.

3.) Nuttige ondersteuning en handleidingen
Na aankoop kreeg je toegang tot een privé-technologie.ondersteuning forum, Wiki, Skype/Telegram online ondersteuning
Ontwikkelaars zullen XEvil gratis en zeer snel naar uw type captcha trainen-stuur ze gewoon voorbeelden

4.) Hoe krijg ik een gratis proefversie van de volledige versie van XEvil?
- Probeer te zoeken in Google "Home of XEvil"
- u vindt IP ' s met geopende poort 80 van XEvil-gebruikers (klik op een IP om ervoor te zorgen)
- probeer uw captcha te verzenden via 2CAPTCHA API Ino een van die IPs
- als u een slechte SLEUTELFOUT hebt, tru gewoon een ander IP
- geniet ervan! :)
- (het werkt niet voor hCaptcha!)

Waarschuwing: gratis XEvil DEMO ondersteunt geen ReCaptcha, hCaptcha en de meeste andere soorten captcha!

http://XEvil.Net/